Pranešimas žiniasklaidai
2015 m. gruodžio 14 d.

 

„Maxima grupė“ tęsia plėtrą Estijoje. Taline atidaryta 75 „Maxima Eesti“ valdoma parduotuvė, kuri žymi naują plėtros etapą – tai pirmoji „Maxima XXX“ Estijos sostinėje Taline. Sklypo įsigijimui, statyboms ir parduotuvės įrengimui skirta 16,5 mln. eurų investicijų.

Naujas prekybos centras – dalis intensyvios „Maxima grupės“ plėtros Estijoje planų. Šiemet tai jau penkta nauja parduotuvė Estijoje. Bendrai „Maxima grupė“ metus pabaigs atidariusi 25 naujas ir rekonstravusi 16 parduotuvių penkiose savo veiklos šalyse.

Skaityti daugiau

Pranešimas žiniasklaidai
2015 m. gruodžio 11 d.

Bendrovės „Maxima grupė" ir „Franmax" kreipėsi į Vilniaus apygardos teismą prašydamos pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones – turto areštą – Gintarui Marcinkevičiui, Eglei Marcinkevičiūtei ir Mindaugui Marcinkevičiui, kurie yra atsakovai byloje dėl neteisėto „Maxima" prekybos koncepcijos pasisavinimo ir nesąžiningo pasinaudojimo jos verslo planais Baltarusijoje.

Skaityti daugiau

Pranešimas žiniasklaidai
2015 m. lakričio 21 d.

 

Mažmeninės prekybos įmones Baltijos šalyse ir Lenkijoje bei Bulgarijoje valdanti bendrovė „MAXIMA GRUPĖ“ šiemet tęsė 2014 m. pradėtus projektus, kurių tikslas – užtikrinti visišką įmonių darbuotojų bei pirkėjų saugumą bei vykdyti būtinus pokyčius pačiose įmonėse. „MAXIMA GRUPĖS“ bendrovės į saugą šiemet investavo daugiau kaip milijoną eurų.

Skaityti daugiau

Pranešimas žiniasklaidai
2015 m. rugsėjo 16 d.

 

Dėl galimai neteisėto „Maxima“ prekybos koncepcijos pasisavinimo ir verslo plėtros planų Baltarusijoje sužlugdymo Lietuvos įmonės – MAXIMA GRUPĖ ir FRANMAX – kreipėsi į teismą.

Precedento Lietuvoje neturinčiame, Vilniaus apygardos teismui pateiktame ieškinyje iš fizinių asmenų – Gintaro Marcinkevičiaus, Eglės Marcinkevičiūtės, Mindaugo Marcinkevičiaus – prašoma priteisti žalos atlyginimą. Žalos atlyginimo reikalaujama ir iš Baltarusijoje registruotos, mažmenine prekyba besiverčiančios ir su ieškinyje minimais asmenimis siejamos bendrovės „Mart Inn Food“. 

Skaityti daugiau

Pranešimas žiniasklaidai
2015 m. rugsėjo 7 d.

 

Mažmeninės prekybos įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje valdanti bendrovė „MAXIMA GRUPĖ" praneša, kad keičiasi bendrovės „MAXIMA Latvija" vadovas. Bendrovei „MAXIMA Latvija“ nuo rugsėjo 7 dienos vadovauti pradeda Andris Vilcmeieris (Andris Vilcmeiers). Jis pakeis iki šiol beveik dvejus metus įmonei vadovavusią Jeleną Kondrašovą, kuri karjerą tęsia įmonėje „Akropolis LV“, kur eis valdybos narės pareigas ir prisijungs  prie komandos, kuri plėtoja Rygos „ Akropolio“ prekybos centrą.

Skaityti daugiau