„Maxima Grupei“ priklausančios įmonės „Franmax“ vadovės pareigas užims Eglė Šimė

Nuo spalio 19 d. „Maxima Grupės“ dukterinės įmonės „Franmax“ vadove skiriama Eglė Šimė – dabartinė bendrovės IT centro vadovė. Iki šiol „Franmax“ vadovo pareigas ėjo „Maxima Grupės“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Dalius Misiūnas.

2011 m. įsteigta „Franmax“ teikia franšizės ir agentavimo paslaugas „Maxima Grupės“ įmonėms Lietuvoje, Latvijoje, Lenkijoje, Estijoje ir Bulgarijoje. Bendrovė yra atsakinga už tiekėjų paiešką ir pirkimus, korporatyvinių ir privačių prekių ženklų kūrimą, tiekimo grandinės bei parduotuvių vystymą, IT sistemų ir programų diegimą bei priežiūrą.

„Maxima Grupės“ plėtros etape labai svarbus greitas ir kokybiškas verslo poreikių išpildymas, todėl „Franmax“ veiklos vystymas yra vienas iš strateginių prioritetų. Dėl šios priežasties priėmėme sprendimą paskirti įmonės vadovą, kuris galėtų visą dėmesį sutelkti į „Franmax“ veiklą ir efektyvumo didinimą“, – teigia „Maxima Grupės“ valdybos pirmininkas ir vadovas D. Misiūnas.

E. Šimė prieš prisijungdama prie „Maxima Grupės“ daugiau kaip 3 metus ėjo „Verslo Aptarnavimo Centro“ vadovės pareigas, prieš tai užėmė vadovaujančias pozicijas įvairiose IT bendrovėse – „Blue Bridge“, „New Vision Baltija“ ir kt.

„Franmax“ veikla yra svarbi skirtingose šalyse esančių „Maxima Grupei“ priklausančių prekybos tinklų veiklos palaikymui. Todėl pirmoji mūsų komandos užduotis – išgryninti „Franmax“ veiklą ir teikiamas paslaugas bei toliau stiprinti tam reikalingas kompetencijas. Valdybos parodytas pasitikėjimas bus didelė paskata ryžtingai siekti išsikeltų tikslų“, – sako naujoji įmonės vadovė E. Šimė.

„Franmax“ IT vadovo pareigas perims daugiau kaip 20 metų patirtį šiame sektoriuje turintis Žygimantas Kocius. Prieš tai jis dirbo vertybinių popierių biržos „Nasdaq“, finansinių paslaugų kompanijos „Western Union“ bei vaistų gamintojų „Merck Sharp & Dohme“ IT centruose.

Grįžti į visas naujienas