G. Jasinskas tapo „Maxima International Sourcing“ vadovu

Maxima Grupė” naujuoju komercijos srities vadovu paskyrė Gintarą Jasinską. Jis vadovaus dukterinei bendrovei „Maxima International Sourcing“, kuri teikia agentavimo paslaugas prekybos tinklams Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Bulgarijoje, vysto privačius prekės ženklus ir vykdo didmeninės prekybos veiklą. G. Jasinskas taip pat toliau eis „Maxima International Sourcing” padalinio Lenkijoje vadovo pareigas.

„Komercija yra kertinė verslo sritis dabartiniame „Maxima Grupės” augimo etape. Gintaras Jasinskas yra šios srities profesionalas, jo sukaupta ilgametė patirtis mažmeninės prekybos sektoriuje bus labai svarbi stiprinant „Maxima International Sourcing” bei toliau vystant jos veiklą”, – sako Justas Riauba, „Maxima Grupės“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius.

Prieš prisijungdamas prie „Maxima International Sourcing“ komandos G. Jasinskas buvo atsakingas už „Maxima Grupės” komercijos srities projektus Lenkijoje ir Bulgarijoje. Skirtingose „Maxima Grupės” įmonėse jis dirba daugiau kaip 20 metų.

„Esu dėkingas už įvertinimą ir suteiktą galimybę pritaikyti savo sukauptą patirtį vadovaujant „Maxima International Sourcing”. Įmonėje suburta labai stipri komanda, su kuria drauge sieksime įgyvendinti ambicingus tikslus. Mūsų prioritetu išliks prekių įsigijimas patraukliausiomis sąlygomis, kad savo klientams visose rinkose ir toliau galėtume užtikrinti geras kainas“, –teigia G. Jasinskas.

Jis „Maxima International Sourcing“ vadovo pareigose pakeitė Tomą Palevičių, kuris toliau tęs karjerą už organizacijos ribų.  

„Maxima Grupė“ apie sprendimą įsteigti „Maxima International Sourcing“ paskelbė praėjusių metų rudenį. Bendrovė įsteigta šių metų vasario mėn., atskyrus franšizės ir agentavimo paslaugas grupės įmonėms teikusios „Franmax“ veiklas, siekiant išgryninti ir stiprinti tarptautines prekių pirkimo kompetencijas. Po reorganizavimo veiklą tęsia FRANMAX, UAB ir nuo jos atskirta MAXIMA International Sourcing, UAB. Įmonėje šiuo metu dirba per 130 darbuotojų.

Kovo mėn. buvo įsteigtas bendrovės padalinys Lenkijoje – „Maxima International Sourcing Poland”. Įmonės biuras veikia Lenkijos sostinėje Varšuvoje.

„Franmax“  toliau teikia franšizės bei aptarnavimo paslaugas grupės įmonėms informacinių technologijų (IT), tiekimo grandinės bei parduotuvių vystymo srityse.

Grįžti į visas naujienas