„Franmax“ vadovu paskirtas Povilas Šulys

Naujuoju „Maxima Grupės“ įmonės „Franmax“, teikiančios franšizės bei aptarnavimo paslaugas grupės įmonėms informacinių technologijų (IT), tiekimo grandinės bei parduotuvių vystymo srityse, vadovu paskirtas Povilas Šulys. Jis šiose pareigose keičia Eglę Šimę.

„Praėjusiais metais įmonių grupė pradėjo „Franmax“ veiklų išgryninimą siekiant gerinti bendrovės teikiamų paslaugų kokybę ir telkti tam reikalingas kompetencijas. Ir toliau nuosekliai žengsime šiuo keliu tam, kad įmonių grupėje užtikrintume efektyvų ir kokybišką verslo poreikių išpildymą”, – sako Justas Riauba, „Maxima Grupės“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius.

Prieš tapdamas „Franmax“ vadovu, P. Šulys beveik 1,5 metų ėjo „Maxima Grupės“ planavimo ir analizės vadovo pareigas. „Maxima Grupės“ įmonėse jis dirba daugiau kaip 3 metus.

„Įmonės prioritetu ir toliau išliks veiklos efektyvumo didinimas visą dėmesį sutelkiant į kokybišką paslaugų užtikrinimą prekybos tinklams Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Bulgarijoje. Kartu su komanda sieksime, kad „Franmax“ išliktų partneriu, kuris atitiktų lūkesčius plėtros etape ir gebėtų operatyviai reaguoti į greitai besikeičiančią verslo aplinką“, –teigia P. Šulys.

Jis „Franmax“ vadovo pareigose pakeitė Eglę Šimę, kuri paliko įmonių grupę. Ji „Franmax“ vadovavo nuo 2018 m.  spalio mėn., iki tol užėmė bendrovės IT srities vadovės pareigas.

Siekiant išgryninti ir stiprinti tarptautines prekių pirkimo kompetencijas, „Maxima Grupė“ praėjusių metų pabaigoje paskelbė apie sprendimą reorganizuoti „Franmax“. Nuo jos atskyrus agentavimo paslaugas šių metų vasario mėn. buvo įsteigta už tai atsakinga įmonė „Maxima International Sourcing“. „Franmax“ šiuo metu dirba per 160 darbuotojų.

Grįžti į visas naujienas