„Maxima International Sourcing“ naująja vadove tapo Agnė Voverė

2020 m. gegužės 14 d.

Gegužės 14 d. „Maxima Grupės“ valdomos centralizuotų pirkimų ir tiekimo įmonės „Maxima International Sourcing“ generaline direktore tapo Agnė Voverė. Naujoji įmonės vadovė pakeitė Vilmą Drulienę, kuri ir toliau eis „Maxima LT“ komercijos vadovės ir valdybos narės pareigas.

„Sprendimą stiprinti pirkimų komandas įmonių grupėje diktuoja šiandieninė situacija šalyje ir pasaulyje. Džiaugiuosi, kad Vilmos patirtis ir kompetencijos išliks „Maxima LT“, o „Maxima International Sourcing“ komandą sustiprins Agnė. Taip užtikrinsime aukščiausią kokybę ir geriausias kainas mūsų pirkėjams ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Bulgarijoje“, – sako „Maxima Grupės“ generalinė direktorė Jurgita Šlekytė.

„Esu dėkinga už man suteiktą galimybe tęsti būtent „Maxima Grupės“ įmonėse prieš 15 metų pradėtą profesinį kelią. Drauge su komanda dirbsime greitai ir koncentruotai tam, kad atlieptumėme besikeičiančius mūsų pirkėjų poreikius, – sako naujoji „Maxima International Sourcing“ vadovė Agnė Voverė.

Agnė Voverė „Vilniaus prekybos“ įmonėse dirbo nuo 2004 m. Daugiau bei 10 m. dirbusi „Maxima LT“ prekių kategorijos vadove bei  „Franmax“ pirkimų grupės vadove, vėliau 5 metus vadovavo „Ermitažo“ komercijos padaliniui, buvo įmonės valdybos narė. Pastaruosius 2 metus ji ėjo „ERMI Group“ valdybos narės pareigas. Agnė Vilniaus universitete įgijo klasikinės filologijos magistro laipsnį, studijuoja ISM Vadovų magistrantūrą.

„Maxima International Sourcing“ įmonė teikia centralizuotas tiekimo, pirkimo ir derybų paslaugas prekybos tinklams „Maxima“ (Baltijos šalyse), „Stokrotka“ (Lenkijoje) ir „T-MARKET“ (Bulgarijoje), vysto privačius prekės ženklus bei vykdo didmeninės prekybos veiklą. Įmonė priklauso „Maxima Grupei“ – didžiausiai lietuviško kapitalo mažmeninės prekybos bendrovei, 5 rinkose valdančiai daugiau kaip 1 200 parduotuvių.

Grįžti į visas naujienas