MAXIMA – mėgstamiausias parduotuvių tinklas Latvijoje!
Antradienį, rugsėjo 30 d. buvo paskelbti Latvijos gyventojų labiausiai mėgstamų įmonių ir prekių ženklai. Savo kategorijoje aukščiausią – pirmąją vietą užėmė „Maxima", pripažinta Latvijos mėgstamiausiu prekybos centrų tinklu.
 
Pagal prestižinį bendrąjį įvertinimą „Maxima" taip pat pelnė aukštą – penktą vietą Latvijoje, tai yra naujas ir puikus pasiekimas. Savo mėgstamiausią prekinį ženklą latviai jau ketvirtus metus iš eilės rinko reklamos agentūros „DDB Latvija" ir verslo žurnalo „Kapitāls" surengtoje apklausoje.
 
 
Bendruoju vertinimu pirmą vietą tarp prekinių ženklų užėmė „Nokia", antrą - „Laima", trečią – „Hansabanka" (dabar „Swedbank"), ketvirtą – „Visa" kortelė, penktąją, kaip jau minėjome, – „Maxima", šešta atiteko plovikliui „Fairy", septinta – „Cido", aštuntą užėmė „Latvijas Mobilais Telefons", devintą – „Latvijas Neatkarīgā televīzija", dešimtą – „Orbit".
 
Tyrimui buvo naudojama tarptautinę prekinių ženklų tyrimo metodiką, kuri šiuo metu taikoma jau 30 pasaulio šalių. Tyrimą atliko rinkos viešosios nuomonės tyrimo centras SKDS, šių metų rugpjūtį apklausęs 1000 Latvijos gyventojų.
 
Pabrėžtina, kad prekybos centrų tinklui „Maxima" latviai skyrė antrą vietą renkant naudingiausiąjį prekinį ženklą.
 
Ypač džiugina „Maxima" padarytas didelis šuolis bendrojo populiarumo lentelėje – pernai gyventojų apklausoje šis prekinis ženklas buvo 12 vietoje.

Grįžti į visas naujienas